Press "Enter" to skip to content

Typer av golvlampor

Golvlampor är ett utmärkt sätt att inte bara ta med ljus i ditt heminredning utan att få in en touch av stil i din heminredning. Oavsett om din stil är traditionell, modern eller modern kan du hitta en golvlampa som passar perfekt inredningen i ditt hem.

Facklan

Torchiere-lampor tar inte mycket utrymme och ger dem möjlighet att passa in i de minsta utrymmena. Pekar uppåt, ljuset från dessa lampor studsar från taket, vilket ger rummet ett fint diffust allmänt ljus. Torchiere-lampor finns i olika stilar, från traditionella till moderna, vilket gör det enkelt att passa in i alla omgivningar.

Klubben

Klubblampor är mycket allestädes närvarande. En sticklampa som används för allmän belysning, de finns i en mängd olika stilar. Med en bas, stolpe och skugga kan klubblampor användas i alla typer av heminredning. De finns också i justerbara stilar så att du kan justera lampans höjd beroende på hur du vill använda den.

Six Way

Six Way lamporna kan ge en enorm mängd ljus och är fantastiska när du behöver lysa upp ett stort rum. Använd en trevägslampa, som är omgiven av tre individuella glödlampor som kan användas tillsammans med trevägslampan, eller individuellt beroende på hur mycket ljus du behöver.

Glasbrickan

Dessa lampor är i huvudsak en klubblampa med en twist. Vid bordshöjd sätts en bordsskiva av glas in i lampans stolpe. Dessa golvlampor används för områdesbelysning och eftersom de levereras med ett glasfack behöver du inte störa ett rum med ändbord.

Be First to Comment

Leave a Reply