Press "Enter" to skip to content

Tips när du väljer bordslampor

Bordslampor kan vara ett välkommet tillskott till alla rum i hemmet. De ger extra belysning eller mjukare belysning, vilket skapar en stämning i rummet som du inte kan uppnå med vanliga nedljus.

Varje rum har olika krav när det gäller bordslampor. Olika belysningsalternativ fungerar bättre i olika rum, varför du vill vara noga med att välja tillgängliga alternativ och vad som fungerar bäst med din övergripande rumsdesign.

När du väljer skuggan till ditt vardagsrum, välj en som inte är för stor och arbeta med basen du har köpt. Håll dig till ljusare eller neutrala toner och se till att den enkelt smälter in i din design.

En annan populär plats för denna typ av belysning är i matsalen. De flesta hushåll kommer att placera bordslampor på sidobord för att skapa en atmosfär i rummet. För denna typ av rum vill du ha långa produkter med en tunn, nästan ljusstake som bas. De ska placeras vid sidan av rummet där de kan erbjuda subtil eller extra belysning när de underhåller vänner och gäster.

När det gäller skuggan för matsalen, se till att du väljer en neutral ton och en mindre nyans än du skulle använda i ditt vardagsrum. I matsalen är dessa inte en funktion, utan snarare en viktig ljuskälla för att skapa stämning.

Be First to Comment

Leave a Reply